Nyttige tips til rejse Around The World

Store og nyttige tips, når du rejser. Se lige det her!

1. Et hoved fakkel vil være et flertal af gavnlige ting i verden.

Penge, pas, billetter og et hoved torch tendens til at være alt, hvad du virkelig kunne behov for bare om nogen runde verden tur. Et hoved fakkel er, inden for vores mening, den endelige element vedrørende rejser rundt i verden. Den er perfekt til camping – hvor ellers er nogen i øjeblikket kommer til at læse i hele sengen? Det er desuden afgørende vedrørende blackouts, som normalt optræder konstant omkring øerne i Thailand samt i Kathmandu. De er desuden ideel til badeværelser på motorvejen med natten, især i Indien. Ikke engang overveje at forlade for Round the Globe tur med ud en.

2. Gå ikke baglæns i flip flops.+

Dette ved blot ingen måde funktioner og forsøg på at enderne inden ydmygelse.

3. Oplev ‘Hej’ samt tak hele hver sprog.

Disse få ord, plus et smil, vil virkelig gå en lang vej. Du er mere tilbøjelige til at få disse sandt for nogen at livserfaringer ved hjælp af lokale folk i hele verden i den store begivenhed du åbner så meget som dem.

4. Overvej nogen reel håndklæde

Travel-World-TipsJa, det er sandt. Journey håndklæder bruge op langt mindre plads. Men medmindre en person erhverve en ny virkelig dyre, kan du nemt op beklager din egen rejse håndklæde køb ved blot den anden måned. Jeg virkeligheden, hvoraf mange ikke tørrer hurtigt, og ønsker at tørre din nuværende hele kroppen med en kan altid være lidt ligesom at tørre dig selv sammen med plastfolie. komfort kan være en ting, at du vil finde ud af at faktisk værd hele runden din verden tur, og en reel, ordentlig, fluffy håndklæde er et sikkert tilgang for at få det. Ideen gør vist ud af bruseren på en indefrysning formiddag 1 hundrede gange lettere.

5. Dobbelt kontrollere, før du vælger at undersøge ud

Hver gang du forlader et nyt hostel, hytte samt hotel, kastede øjnene over plads til at producere sikre, at du ikke har forladt noget bag. Ellers ligner mig, vil du efterlade et spor af ejendele omkring i verden på din Round din Globe tur.

6. Kontakt din egen mor hver nu, samt igen

Ligesom alle andre, har du sandsynligvis glemmer at ringe hjem ofte under dit nuværende runde din verden tur. Garanteret, når du modtager træt samt hjemve, er du mors stege aftensmad samt din forældede soveværelse vil højst sandsynligt være de eneste punkter på dit sind dermed gøre hende en tjeneste nogen forsøger at ringe. Encounter det, vil du sandsynligvis være at overføre sammen med hende igen, når din Round den virkelige verden turen er forbi.

7. Enhver bare virkelig skal pakke til en yr hvad du ville pakke i en uge

Det er en oldie men godtepose.

8. Tag bolden er forbundet med snor


Lyder en ny lidt underligt, men når dine nuværende rygsæk pauser, mens du er på farten rundt i verden, bolden er forbundet med snor er ekstremt handy. Ligeledes hvis du har tørre din luksuriøse fluffy håndklæde, snor er faktisk uundværlig. du kan måde en ny Blue Peter typen vask sortiment inden for få sekunder.

9. Tag en ny oplukker

Dette er hænder ned, den særlige største objekt med hensyn til at skabe venner inden for en runde din verden tur. Der er ingen grund cykle til en fjern strand i hele Vietnam eller måske Indonesien vedrørende solnedgang, medmindre du vil ende med at være i en ny position til at åbne som episk øl, når du får der. Frustration ikke engang begynde at betale for det.

10. Du må ikke investere din hele turen i Facebook!

Så mange mennesker rejse om hele verden med deres øjne limet til deres iPhone, iPad, MacBook samt Smart Phone. Den særlige mest fornuftige ting at udrette, når du ejendom inde i allerførste destination på din egen egen runde verden tur ville være at ringe til din mor så bytte det ud. Brug den om nødsituationer, uploade dine billeder, når din hukommelse løber tør, men ellers glemme alt om det. En individuel ønsker at være øjne op og kigger hele dig, bestemt ikke at kigge i retning af huset samt at forsøge at overgå de venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *